Voetbal nieuws

10-10-2017

Exclusieve Jonger Oranje Masterclass met Juventus in Roosendaal

Exclusieve Jonger Oranje Masterclass met Juventus in Roosendaal

Sportmarketingbureau SportsGen organiseert op dinsdag 17 oktober een bijzonder voetbalevenement in Roosendaal. In de herfstvakantie komen vier trainers van de Italiaanse topclub Juventus de Nederlandse voetbaljeugd een exclusieve clinic geven in het Herstaco Stadion.

Masterclasses
Sinds 2012 werkt SportsGen samen met Juventus, de recordkampioen uit Italië. In de herfst- en meivakantie komen drie veldtrainers en één keeperstrainer naar Nederland om voor 100 deelnemers een exclusieve Jonger Oranje Masterclass te geven.
De JO Masterclasses worden op verschillende locaties in Nederland georganiseerd voor kinderen geboren in 2002 t/m 2010. Tijdens de JO Masterclass zullen verschillende technieken en oefeningen uitgevoerd worden op Italiaanse wijze, apart voor keepers en voor veldspelers. Vervolgens spelen de deelnemers nog een 4-tegen-4 toernooi à la de Serie A om hun geoefende techniek toe te passen in een wedstrijd. 
Aan het eind van de dag ontvangen alle deelnemers een gesigneerd certificaat als bewijs van deelname. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om op de foto te gaan met de trainers van de buitenlandse profclub.

Lees verder bij RBC