Voetbal nieuws

07-10-2017

vv Schoonhoven luidt de noodklok

vv Schoonhoven luidt de noodklok

Het bestuur luidt de noodklok aangezien er steds meer vrijwilligers het vrijwillige speelveld verlaten. Een tendens die al een aantal verenigingen aan de gang is. De club uit monde van voorzitter Paul van Schaik laat het er niet bij zitten is strijdbaar. "Op diverse disciplines binnen de club zoeken we mensen.

Ouders die vermeld staan in het rooster komen gewoon niet opdagen en vaak ook zonder melding waarom. We moeten met steeds minder mensen veel meer uren draaien en dat gewoon niet. Overbelastings is het gevolg.

Overigens denken we dat het talent er is, in de vereniging zodat we verder moeten doorpakken om het talent aan ons te binden en enthousiasmeren hun steentje bij te dragen.

Hiertoe gaan we op vrijdagavond 20 oktober met de commissies, coördinatoren en een aantal andere sleutelfiguren binnen onze club een brainstorm avond organiseren.

Op deze avond zullen we de vacatures presenteren en voorzien van een inhoudelijke beschrijving zodat helder is wat deze functie behelst. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek hoe we onze netwerken kunnen aanboren om de passende talenten hierbij te scouten. Indien men vooruitlopend hierop vragen, suggesties of interesse heeft in een van de vacatures kan men contact opnemen met ondergetekende". 
Bron Site vv Schoonhoven