RKDES

Gratis naar Try-out Calender Girls

Toneelvereniging Kudelstaart is al maanden bezig een prachtig en uniek toneelstuk op de planken te zetten. In november wordt het publiek getrakteerd op onze vertolking van het ooit verfilmde en immens populaire Calender Girls.

Het is een levensecht toneelstuk met een lach en een traan maar ook een boodschap rondom het thema hechte vriendschap, leven en dood. De verwikkelingen rondom de 6 dames die de hoofdrollen subliem vertolken, willen wij nog niet al te veel prijs geven, maar meer achtergrondinformatie vindt u onze Facebook pagina: Toneelvereniging Kudelstaart. Dat het een echt avondje uit is, durven wij te garanderen!

Wij hopen in de maand november maar liefst 4 keer ons publiek te mogen vermaken. Voor het eerst in onze geschiedenis willen wij een speciale try-out avond organiseren. Deze vindt plaats op zaterdag 4 november om 20.15 uur. Hiervoor nodigen wij een groot aantal vrijwilligers van Kudelstaartse verenigingen uit. Zij zien kosteloos en als allereerste het stuk waar de rest van de maand in ons dorp beslist nog lang over nagepraat zal worden.

Per vrijwilliger met interesse stelt RKDES twee toegangskaarten beschikbaar voor de try-out. Het enige dat zij hiervoor moeten doen is vanaf 16 oktober een e-mail bericht sturen naar try-out@toneelverenigingkudelstaart.nl om hun komst te bevestigen.

Lees verder