sv Nieuwkoop

Nieuwkoop verdedigt ongeslagen status

Nieuwkoop 1
Nieuwkoop 1 is nog steeds ongeslagen in de tweede klasse. Natuurlijk zijn er pas twee wedstrijden gespeeld, maar Nieuwkoop doet goed mee op dit niveau.
Zaterdag gaat Nieuwkoop 1 op bezoek bij RCL in Leiderdorp. RCL verraste in de nacompetitie bijna ARC, maar kwam net te kort. Inmiddels zijn er behoorlijk wat spelers bijgekomen en is RCL zijn echte team nog aan het smeden. RCL heeft weliswaar vier punten, maar speelde volgens eigen zeggen niet groots. Afgelopen week is er feestgevierd in het kader van Leids ontzet. Dus als Nieuwkoop scherp is valt er wellicht wat te halen bij deze toch wel titelkandidaat. 

Nieuwkoop 2
Het tweede haalde haar eerste punt, maar dat hadden er eigenlijk drie moeten zijn. Ook tegen 10 man van Zevenhoven wilde de bal er maar niet in. Zaterdag naar koploper Lisse. Vorig jaar speelde Nieuwkoop daar haar minst goede wedstrijden tegen, en verloor ook twee keer met veel tegengoals. Toch is een resultaat gewenst om in de middenmoot mee te kunnen spelen.

Nieuwkoop JO19-1
De JO19-1 speelde een goede tweede helft vorige week, maar had in de eerste helft al een te grote achterstand opgelopen. De A1 (dat klinkt toch nog steeds makkelijker) moet beseffen dat ze van elke wedstrijd een echte wedstrijd moeten maken. En niet gelijk de handdoek in de ring te gooien. Zo leek het erop in het begin tegen Groeneweg vorige week. Wanneer de A1 de hele wedstrijd had gespeeld zoals de tweede helft, waren het gewoon drie punten geworden.