ARGON

Vooruitblik sv Argon

Er is weer van alles te zien deze zaterdag op ons complex, te beginnen met zeven wedstrijden om kwart voor negen. JO11-1 tot en met 4, MO11-1, JO10-2 en JO9-3 gaan aan de bak en ontmoeten daarbij ploegen uit de regio, behalve dan natuurlijk Baarn, dat ligt duidelijk wat meer uit de slinger. 
Om 10.15 uur starten JO13-3 en JO15-3, drie kwartier later gevolgd door JO13-2 en JO19-2, die het opvallende verlies van vorige week in Wormerveer nu tegen Diemen vast weg zullen willen spoelen. 
Om half twaalf gaat het twaalfde proberen Olympia ’25 te verslaan terwijl het elfde om 12.15 uur hetzelfde gaat proberen tegen DVVA. Om dezelfde tijd starten ook JO19-3 en JO17-4 (die na twee wedstrijden een doelsaldo hebben opgebouwd van 15-10!) aan hun poging om tot winst te komen tegen Weesp en Legmeervogels. 
Op prime time van half drie kunt u kijken bij JO15-1 tegen De Meern, dat beter aan de competitie is gestart dan onze jongens, een pittig potje dus, terwijl om 15.00 uur nog 4 wedstrijden een aanvangssignaal krijgen: JO17-5, koploper na één wedstrijd, ontvangt ASV ’65 dat nog niet heeft gespeeld, het derde gaat tegen IJFC voor de tweede winst, het vierde zal tegen CJVV graag de eerste winst bij willen schrijven en het zevende zal hetzelfde willen doen in de derby tegen Legmeervogels.

Uit staan er met 26 wedstrijden duidelijk wat meer ontmoetingen op het programma dan het in verhouding rustige thuisprogramma. MO13-1 zal bij Pancratius graag de derde zege bij willen schrijven, de jongste jongens van JO8-1 en JO8-2 gaan proberen punten te pakken in de hoofdstad terwijl JO9-2 (naar Amstelveen) en JO9-1 (bij Hertha in Vinkeveen) het wat dichter bij huis kunnen zoeken. JO10-1 gaat bij FC Aalsmeer voor de volle winst, net als JO11-5 zal doen bij Sporting Almere.

In de wat oudere groep van JO13 gaat -5 naar Abcoude dat net één puntje meer heeft, -4 naar CSW waar de meisjes van 3M wachten, dat is een clash tussen twee ongeslagen teams, en -1 gaat naar VVIJ in IJsselstein om daar te proberen de gedeelde koppositie in ieder geval vast te houden.
JO15-5 zal het bij ’t Gooi niet cadeau krijgen, JO15-4 krijgt met Amstelveen een ploeg tegenover zich die ook alles heeft gewonnen tot nu toe, dat is een kraker, terwijl JO15-2 gaat proberen bij UNO de eerste volle buit te halen. JO17-3 gaat naar SCW in Rijsenhout, die hebben nog geen wedstrijd gespeeld en zijn moeilijk in te schatten, voor JO17-2 geldt bij Amstelveen hetzelfde, terwijl JO17-1 bij DWS voor de derde zege op rij gaat, dit team is goed uit de startblokken gekomen. JO19-1 doet het tot nu toe ook heel behoorlijk, maar zal het uit bij koploper Go Ahead vast en zeker moeilijk krijgen. Maar, zonder strijd geen overwinning, je weet het maar nooit.

Van de senioren gaat het G-team naar VVIJ, het tiende als koploper naar Pancratius, het negende naar het nog puntloze UVV, het achtste naar Buitenveldert dat ook nog geen punten heeft weten te behalen, het zesde naar het altijd lastige AFC en het vijfde naar ODIN ’59 dat op gelijke hoogte staat, want beide teams hebben na twee ontmoetingen een tweetje in de kolom “verlies” genoteerd.
Resten de selectieteams: het tweede heeft een altijd boeiende ontmoeting met CSW 2 voor de boeg, een derby van het zuiverste water op het hoogst mogelijke niveau van Nederland voor reserveteams. Dat is natuurlijk een aanrader, beide ploegen wisten tot nu toe een keer te winnen en een keer de punten te delen en staan in de grote groep achtervolgers achter koploper ODIN ’59. Om daar te blijven zal winst gevraagd worden, we zijn uiterst benieuwd hoe de krachtsverhoudingen tussen deze twee teams zullen liggen. Ze starten om 12.00 uur en Wilnis is om de hoek, mocht u willen gaan kijken.
Het eerste elftal moet een stuk verder, want RVVH uit Ridderkerk fungeert deze keer als gastheer. Dat zij ook bepaald nog niet soepel functioneren blijkt wel uit het feit, dat ze momenteel de laatste positie innemen, het wordt dus een heel belangrijke opdracht om daar met een resultaat vandaan te komen. Vorig seizoen slaagden we in die missie, we hopen van harte dat ook dit keer de punten mee de bus in gaan. Als de ploeg met vertrouwen speelt zoals vorige week in de eerste helft is er veel mogelijk, we gaan zien of dat deze zaterdag uitkomt.