FC Aalsmeer

Zaterdag 1 vergeet zich te belonen

Zaterdag 1 is in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen niet verder gekomen dan een gelijkspel. (0-0) Anders misschien dan de uitslag doet vermoeden regende het kansen aan de Beethovenlaan. Maar als je ze niet maakt, doet de tegenstander dat meestal wel. Dat gebeurde uiteindelijk ook niet, dus bleef het 0-0.

In de eerste helft had de thuisclub het betere veldspel en het meeste balbezit. Kansen kwamen er voor Lulinho (2), Lilinho en Michal. 3 daarvan zelfs oog in oog met Breukelen-doelman Turksma. De aanvallers van Zaterdag 1 faalden echter opzichtig.

FC Breukelen was een keer gevaarlijk via Kops en een indirecte vrije trap in de zestien nadat scheidsrechter van den Helder uit Ter Aar een zeer ongelukkige terugspeelbal als opzet zag en daarvoor floot. Kalkhuis’ vrije trap werd op de doellijn gekeerd.

De tweede helft kende eigenlijk eenzelfde spelbeeld met een iets rommeliger geheel van beide kanten. Wel kreeg de thuisclub via invaller Haidari en opnieuw Kocon open kansen op de voorsprong. Het was de ploeg van Cor van Garderen blijkbaar niet gegund. Aan de andere kant faalde Mike Versloot vlak voor tijd met een open kans om zodoende de gasten de overwinning te schenken.

Zo bleven beide ploegen steken op een punt. Als Zaterdag 1 volgende week dezelfde kansen creëert, al dan niet geholpen door de tegenstander en de voorhoede legt iets meer scherpte aan de dag, dan zal een overwinning niet uit kunnen blijven. 

 

Bron Site FC Aalsmeer